Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

Trendyol Süper Lig’de 9. haftanın açılış mücadelesinde Kayserispor ve Gaziantep karşı karşıya geliyor. Milli ara dönüşü Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kayserispor ligde bu sezon beklentilerin gerisinde kalırken oynadığı 7 karşılaşmada 4 puan toplayabildi. Gaziantep FK ise 5 puanla düşme hattında yer alıyor. İki takımda mücadeleyi kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor. Peki Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 18.10.2024 - 11:04
Son Güncelleme: 18.10.2024 - 11:05
Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Burak Yılmaz’ın görevi bırakmasının ardından sarı-kırmızılılar, Sinan Kaloğlu yönetiminde yoluna devam ediyor. Gaziantep FK mücadelesi öncesinde Kayserispor’da takımın en fazla skor katkısı veren oyuncusu Duckens Nazon oldu. Fransız oyuncu, Kayserispor formasıyla yeni sezonda 1 gol ve 2 asistlik katkı verdi. Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep temsilcisinde ise Alexandru Maxim 2 gol atma başarısı gösterdi. Peki Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son gelişmeler…

?

Trendyol ’in 9. hafta açılış mücadelesinde Kayserispor, Gaziantep FK’yı ağırlayacak.

Halil Umut Meler’in düdük çalacağı mücadelede yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Gökhan Barcın üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ayberk Demirbaş olacak.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak mücadele 19 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

KAYSERİSPOR SON DURUM

Sinan Kaloğlu yönetimindeki Kayserispor, Gaziantep FK mücadelesiyle çıkış yakalamak istiyor. Ev sahibi takım ligde son olarak Başakşehir deplasmanından 1 puanla dönmüştü.

Kayserispor bu sezon oynadığı maçlarda henüz galibiyet alamazken 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 4 puanda kaldı.

GAZİANTEP FK SON DURUM

Selçuk İnan’ın çalıştırdığı Gaziantep FK 5 puanla 16. basamakta bulunuyor. Süper Lig’de son olarak 8. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile berabere kalan Gaziantep temsilcisi oynadığı maçlarda 3 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü.

Gaziantep FK'de sakatlıkları bulunan Eren Erdoğan, Bakata ve Stephen karşılaşmada forma giyemeyecek.

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...