Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 9. hafta)

Milli ara dönüşü Süper Lig’de Eyüpspor, Gaziantep FK’yı konuk ediyor. Sezon başlangıcıyla dikkat çeken iki takım mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Göztepe ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor ise topladığı 12 puanla 7. sırada yer alıyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Turgut Doman yönetecek. Peki Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 18.10.2024 - 11:03
Son Güncelleme: 18.10.2024 - 11:04
Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 9. hafta)

Eyüpspor bu sezon ligde Ahmed Kutucu, Samu Saiz, Mame Thiam gibi etkili hücumcularıyla dikkat çekiyor. Eyüpspor ligde geride kalan 8 maçta 13 kez rakip fileleri sarsarken kalesinde ise 10 gol gördü. Stanimir Stoilov yönetimindeki İzmir ekibinde bu sezon en fazla skor katkısı veren oyuncu Romulo oldu. Son olarak Sivasspor’u 3-2 mağlup eden sarı-kırmızılılar, Eyüpspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Peki Eyüpspor - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

EYÜPSPOR - GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol ’in 9. haftasında ligin iki yeni takımı Eyüpspor ve Göztepe karşı karşıya gelecek.

İlk 8 haftada on ikişer puan toplayan Göztepe ile ikas Eyüpspor, ligde 6. ve 7. sırada bulunuyor.

Eyüpspor - Göztepe mücadelesini Turgut Doman yönetirken yardımcılıklarını ise Mustafa Savranlar ve Murat Ergin Gözütok üstlenecek.

Eyüpspor - Göztepe mücadelesi 19 Ekim cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

GÖZTEPE'DE İKİ EKSİK

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Kubilay Kanatsızkuş'un yanı sıra sarı kart cezalısı Anthony Dennis yarın forma giyemeyecek.

Eyüpspor'da ise kritik mücadele öncesinde Recep Niyaz, Umut Meraş, Mame Thiam gibi oyuncuların sakatlıkları bulunuyor. 

SON HABERLER

Sayfa Yükleniyor...